Het 
Totaal 
Braakhuis 
Concept

Wij zijn gespecialiseerd in productie en assemblage van uw producten. Door de synergie tussen onze mensen zijn wij uitstekend in staat uw wensen te vervullen. Wij steken veel aandacht en energie in het samenstellen en motiveren van ons team, voortdurend investeren in de nieuwste technieken en het perfectioneren van de werkwijze. En dat merkt u.

Productie  & Engineering

Braakhuis is een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in de maakindustrie. Een organisatie gebouwd op de pijlers vakmanschap, vernunft, flexibiliteit en bovenal inzet.

Wij hebben ons door de jaren heen niet alleen in de diepte, maar zeker ook sterk in de breedte ontwikkeld. Wij maken het verschil door onze klanten op alle fronten te ontzorgen.

Het Verschil

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
Dat, in combinatie met een enthousiast hecht team van vakmensen en de juiste middelen, maakt dat we de zekerheid kunnen bieden dat de wensen van de klant ook daadwerkelijk perfect volgens afspraak worden uitgevoerd.
Ontzorgen is immers een werkwoord !

Klaar voor  morgen

Wij bedenken vandaag wat onze klanten morgen mogelijk nodig hebben. Met deze kennis, en de juiste investeringen in de nieuwste technieken, lossen wij de problemen van onze klanten op. Ontzorgen is namelijk vooruit denken.