Assembleren

Modulebouw is meer dan het in elkaar sleutelen van onderdelen. Het is een samenspel van voorraadbeheer, productiedoorlooptijd, inkopen bij de juiste partners en kennis.

Mechatronica

Braakhuis is, door onze jarenlange expertise en gerichte aandacht voor kennisgroei, uw partner voor modules waarbij mechanica en elektronica worden gecombineerd.

Ontzorgen is één van onze kernwaarden. Daarom blijft het bij ons niet bij modulebouw. Wij vervaardigen volledige machines volgens uw wensen, specificaties en afnameprotocollen.

Modules

Onze organisatie is geheel afgestemd op machine- en modulebouw. Met onze engineeringspartners werken wij nauw samen om tot totaaloplossingen te komen voor u.

Complete machines

Wij vervaardigen in opdracht van onze klanten complete machines. Daartoe hebben we in de loop der jaren een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners opgebouwd. Dit stelt ons in staat actief mee te denken, de engineering voor onze rekening te nemen en verbeteringen aan te dragen.

Dankzij onze kennis van de inkoopmarkt kunnen wij adviseren of onderdelen zelf geproduceerd of juist beter ingekocht kunnen worden. Hierdoor bieden wij kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding.