Produceren

Door onze jarenlange expertise en gerichte aandacht voor kennisgroei kunnen wij tegemoetkomen aan alle wensen op het gebied van bewerkingen en productie van fijnmechanische delen. Onze core business wordt gevormd door de productie van draai- en freesdelen in kleine en grote series. Dankzij onze ervaring en knowhow staan we garant voor een betrouwbare toelevering.

Precisie delen

Het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen is topsport. Braakhuis beschikt over de juiste productiemachines en meetapparatuur om precisiedelen te kunnen vervaardigen. Denk hierbij ook aan geconditioneerde machines en ruimtes.

Inmiddels hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in deze tak van sport en kennen we alle ins en outs.

Draai delen

Voor elke opdracht de juiste machine. Door de uitgekiende aanschaf van onze draaimachines zijn wij in staat zowel kleine als grotere producten in kleine en grote series kostengunstig voor u te produceren.

Frees delen

Frezen met grote precisie is voor ons dagelijkse kost. Onze vijf-assige- en drie-assige machines produceren 24/7.

Las delen

Wij hebben een uitgebreide lasafdeling. Lassen is één van de verbindende technieken die Braakhuis in huis heeft. De laswerkzaamheden van verschillende materialen zijn veelal complementair aan andere werkzaamheden in het productieproces.
Alles in één hand om u te ontzorgen.